Bruiloft Muziek Ceremonie Huwelijk Drenthe

Untitled Document Bruiloftband Stockholm Tivoli » Bruiloft muziek Drenthe

Bruiloft Muziek

Wat zoekt u? Welke sfeer, welk geluidsniveau, welk type muziek? Wat is het verloop van uw huwelijk? In Drenthe? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw receptie, diner en dansfeest samen. Professioneel. Het is tenslotte úw bruiloft!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

13.stockholmtivoli-2013-party-kwartet 253

De Ceremonie

Uw huwelijksdienst of ceremonie wordt onvergetelijk met live-muziek. Bij een intiem huwelijk hoort intieme muziek, wel zo bijzonder als die live wordt uitgevoerd, vlak voor uw neus. Wilt u uw partner verrassen met dat ene liedje waar u samen van genoot bij uw eerste ontmoeting? Livemuziek geeft uw ceremonie zoveel meer sfeer. Wat u zoekt is Stockholm Tivoli ook in Drenthe. Wel zo professioneel. Het is tenslotte úw huwelijk!

Huwelijksfeest

Een groot feest kan niet zonder de muziek van een goede band. Stockholm Tivoli speelt op het huwelijksfeest waar je moet zijn geweest. Swing, soul, disco, rock, top-40? U zegt het maar! Natuurlijk speelt Stockholm Tivoli ook in Drenthe op uw bruiloft tussendoor dat ene speciale nummer waarom u heeft gevraagd en vanzelfsprekend begrijpen de muzikale professionals de dynamiek van uw bruiloft. U heeft immers vooraf volop overleg gehad! Wel zo professioneel. Het is tenslotte úw "knal-feest"!

5.stockholmtivoli-2013-kwintet 253

17.stockholmtivoli-2013-party-sextet-sax 254

Bruiloft muziek

Door onze jarenlange ervaring weten wij van Stockholm Tivoli uit Noord Nederland precies dat géén bruiloft hetzelfde is. Natuurlijk wilt u eerst in alle rust sfeervol uw gasten verwelkomen, die u misschien al een tijd niet meer heeft gesproken, om later op de avond helemaal los te gaan op de dansvloer. Stel zelf de band samen! Klein beginnen en knallend eindigen? Of juist andersom? Plugged? Unplugged? Het kan allemaal en allemaal in Drenthe. Wel zo professioneel. Het is tenslotte úw feestje. Of feest!