Muziek Bruiloft Flevoland

Untitled Document Bruiloftband Stockholm Tivoli » Muziek Bruiloft Flevoland

Muziek Bruiloft

Veel mensen vinden de keuze voor muziek tijdens hun a.s. bruiloft in Flevoland lastig. Waar moeten we eigenlijk allemaal aan denken? Marco Kerver neemt graag de tijd om jullie te helpen en hij geeft antwoord op jullie vragen. Daarom zijn alle koppels na het feest blij dat ze voor Stockholm Tivoli kozen. Met ruim 20 jaar ervaring echt de beste keus voor de meest flexibele muziek tijdens jullie bruiloft in Flevoland!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

13.stockholmtivoli-2013-party-kwartet 253

Rustig Beginnen

Veel stellen vinden het belangrijk dat de band die ze boeken voor hun bruiloft niet alleen heel swingende muziek speelt en kan knallen, maar ook smaakvolle, rustige en vooral niet te harde muziek kan spelen. Vaak begint een bruiloft in Flevoland met het ontvangen van de gasten, en dan moet de muziek op de achtergrond. Stockholm Tivoli houdt ervan om stijlvol op de achtergrond muziek te maken. In Flevoland en ver daarbuiten de leukste muziek voor jullie bruiloft!!

Swingen

Veel bruiloft koppels (lang niet alle trouwens) vinden het leuk als er in de loop van de avond een dansje wordt gemaakt op de live muziek. Hebben jullie zelf een dans ingestudeerd die als openingsdans kan worden gespeeld? Natuurlijk studeert de band Stockholm Tivoli jullie favoriete muziek ook voor jullie bruiloft in Flevoland in. Alle gasten op de dansvloer opgezweept door de muziek? Speciale wensen? Leider van de band Marco Kerver gaat met jullie het gesprek aan, adviseert en accommodeert. Graag ook in Flevoland!

5.stockholmtivoli-2013-kwintet 253

17.stockholmtivoli-2013-party-sextet-sax 254

Knallen!!

Tijdens je eigen bruiloft wil je met je vrienden en familie gewoon volledig uit je dak gaan op de muziek van de band. Je hebt allang besloten dat de "live-beleving" met een echte band veel groter is. Maar dan moet de muziek wel knallen tijdens jullie bruiloft!! Jullie gasten zullen naar adem happen als in de laatste sets in een lange medley al jullie favoriete dans muziek worden gespeeld. Rock, Disco, Dance-Classics en Nederlandstalig. Knalfeest in Flevoland!!